PDF Interclubs

Zowel Daniel als ik krijgen de laatste dagen veel meldingen dat mensen de uitslagen (zowel individueel als per ploeg) en klassementen niet volledig te zien krijgen. Het lijkt dat de gegevens die men ziet dezelfde zijn als de gegevens die men als eerste te zien kreeg (op zondagavond of maandagmorgen of …). M.a.w. men blijft telkens dezelfde gegevens zien.
We weten niet wat hier de oorzaak van is. Vermoedelijk een combinatie van een aantal factoren zoals nieuwe versie van Windows Explorer (nieuwe PC), verkeerde (?) instellingen omtrent het cachegeheugen, nieuwe website, …
Daniel heeft hiervoor een workaround uitgewerkt met behulp van een gratis tooltje dat men dient te downloaden en te installeren. Deze poetst als het ware het cache geheugen van Internet Explorer.
Jullie kunnen dit tooltje hier afhalen: http://www.filehippo.com. Daarna dienen jullie dit te installeren. In bijgevoegde tekening zien jullie welke drie stappen jullie moeten doen bij het gebruik hiervan.

Om een algemeen beeld te krijgen, had ik graag dat de mensen die dit gebruiken, ons via mail zouden doorgeven als hiermee hun probleem is opgelost.

Alvast bij voorbaat hartelijk dank.

Luc Cornet.

CCleaner